Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Hores del conte a les biblioteques! En francès i en anglès!

Iniciem una nova temporada de les hores del conte. Com cada any, durant aquest mes de setembre us n’hem proposem dues, una en francès i una altra en anglès.

 
 
La primera està programada per al proper dissabte dia 22 de setembre a les 12h i es tracta d’un conte ben conegut dels germans Grimm ‘Le joueur de flûte d’Hamelin’. De ben segur que les contistes que us l’explicaran, l’Esther i l’Eva, us deixaran ben bocabadats! Està adreçada a infants a partir de 3 anys.
 
 

 
 
La segona programada és per a dissabte 29 de setembre a les 12h i és el conte ‘Syriëlle’ escrit per Marc Jeanbourquin trombonista de l’orquestra harmònica ‘La Gerinia’ de Marly (Suïssa), per tal de commemorar el seu vintè aniversari. Aquesta peça musical està inspirada en històries escrites per la seva muller Lise Jeanbourquin.
 
El conte explica la relació entre una fada que vol agafar un estel i un ogre que viu sol al bosc.
 
En ser una fusió de narració i música, hi ha la intervenció de la narradora, la Susanna, i de diferents músics, en aquest cas l’acompanyaran els alumnes de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. L’activitat està adreçada a infants a partir de 5 anys.
 

 
 

HC en francès-001 HC angles Syriëlle-001

 
 
Desitgem que us agradin! Us esperem!
 
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari