Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Com una tempesta que arriba sense avisar. Glòria Marín

Una de les novetats de novel·la juvenil que us ofereix aquesta setmana la biblioteca és ‘Com una tempesta que arriba sense avisar’ de Glòria Marín.
 
Com una tempesta La Michelle, la tieta de la Valentina, torna al poble després de deu anys. Ella està molt il·lusionada, però aviat se n’adonarà que el seu retorn provoca la descoberta d’un desconeixement total del que és la seva família ‘i que les cases s’assemblen a les persones: quan obres de bat a bat els finestrons i sacseges les parets, queden al descobert els secrets que s’hi amaguen.’
 
En el fragment que segueix podeu veure com pot ser de dramàtica una història, només cal seguir llegint i trobar que les tristeses es reconverteixen en experiències positives amb el pas del temps.
 
‘(…) Quan la Michelle va aconseguir calmar-la, es va tornar a eixugar les llàgrimes i la tieta, agafant-la per les espatlles i mirant-la als ulls, es va decidir a parlar.
-Valentina, aquest pes que sents aquí -li va dir tocant-li el pit- és un sentiment amarg que se’n diu culpa… -Es va escurar el coll.- I has d’aconseguir treure-te’l de sobre. Només tenies quatre anys. (…).’

 
Glòria Marín és de Sabadell i va treballar durant onze anys de mestra i des de l’any 1991 escriu novel·les i obres de teatre per a infants i joves. Altres llibres que ha publicat són: ‘Quin cap, Clara!’, ‘No sé si vull un nòvio o un gos’ i ‘Vaig conèixer en Dakh’.
 

Quin cap, Clara! No sé si vull un nòvio o un gos Vaig conèixer en Dack

 
Llibres
 
A la xarxa de biblioteques podeu trobar tots els llibres i contes que la Glòria Marin ha escrit.
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari