Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El guardián de los objectos perdidos. Ruth Hogan

Objetos perdidos IMG_20180630_184759Aquest mes de juliol la biblioteca us ofereix un llibre fresquet: ‘El guardián de los objectos perdidos’ de Ruth Hogan.
 
I de què va la història?
 
Doncs bé, el personatge principal, Anthony Peardew, és un escriptor famós que arriba al final de la seva vida, durant la qual ha estat col·leccionant objectes extraviats i perduts, per tal d’esborrar el sentiment de culpa per l’incompliment d’una promesa del passat. Amb el temps ja a la seva contra, decideix llegar la seva casa i tots els seus tresors perduts a la seva assistent, la Laura, l’única persona amb qui confia que complirà la seva promesa i reunirà els cents d’andròmines amb els seus legítims propietaris.
El darrer desig d’aquest guardià d’objectes perduts desencadena una sèrie d’encontres afortunats que donen una segona oportunitat a tots aquells que creien que s’havien perdut.
 

“Anthony yacía en la hierba empapada de rocío, con los brazos y las piernas abiertos, cubierto de pétalos de rosa. De lejos podía parecer dormido, pero de cerca era imposible equivocarse. Los ojos, azules hasta hacía poco y todavía abiertos, estaban velados por una capa blanquecina. Tenía la boca abierta y sin aliento, con los labios amoratados. Laura le rozó la mejilla con la temerosa punta de los dedos. La cérea piel estaba fría. Anthony se había ido y había dejado un cadáver.
 
(…) Anthony había pasado muchos horas diarias en aquella habitación, rodeado de aquellos trastos. Laura no sabía por qué, pero intuía que debía de haber una excelente razón; y por él, de un modo u otro, encontraría la manera de salvaguardarlos”

 
Ruth Hogan, l’autora, és anglesa i viu a Bedford, ciutat on va néixer. Gran lectora de petita es va posar a escriure arran de patir imsomni causat per la quimioterapia. La casa on viu d’estil victorià és un caos.
 
Bona lectura d’estiu!
 
Llibres El llibre a les biblioteques VNG.
 
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari