Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Pirates a la vista. David Long

IMG_0847-crop La novetat d’aquest mes de juny a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà és ‘Pirates a la vista’ de David Long i les il·lustracions, d’Harry Bloom.
 
Qui vol ser grumet d’aquest vaixell?
 
Aquest llibre amaga més de 200 secrets!
 
Amb l’ajut de la lupa navega pels set mars. T’espera una gran aventura on descobriràs la vida de deu pirates que van existir de veritat, aprendràs coses sobre la vida en alta mar, sobre i sota coberta, i exploraràs fins al més mínim detall alguns dels moments clau de la història de la pirateria.
Coneix Barbanegra i les seves apassionades batalles, James Ford, que va ser jutge de tribunal de dia i pirata de riu a la nit, i Anne Bonny i Mary Read, que van demostrar que les dones pirates poden ser tan poderoses com qualsevol home.
 
El llibre conté diferents escenes, amb diferents pirates. Has de llebir el text per esbrinar què passa cada moment. Quin pirata està robant els mariners, saquejant els vilatans o celebrant una festa a costa del botí dels mercaders?
 
 
IMG_0848-crop Henry Avery, el rei dels pirates (1659-C.1699). És el pirata que va aconseguir més tresors!
 
En aquesta escena busca i troba: el pirata afortunat, mosquets, canons, cordes i ganxos, pistoles i sabres, bandera, tresors, la filla de l’emperador…
Henry Avery es va fer pirata després de servir a la Marina Reial Britànica i lluitar com a corsari. Es va erigir com a capità d’una petita flota de naus pirates i va posar els ulls en un comboi de vaixells que pertanyien a un mandatari indi, l’emperdor mogol… I la resta, l’has de descobrir!
 
A l’escena que segueix hauràs de trobar uns quants tresors. Al fons del mar n’hi ha moltíssims! I també hi ha molts caçadors d’aquests objectes tan valuosos: metalls preciosos, cofres, quadres, joies, espases, sacs amb monedes…
 

IMG_0850-crop

 
Et desitgem que trobis tots els tresors possibles i que quedis bocabadat amb la vida d’aquests pirates!!
 
 
Llibres Llibres a les biblioteques VNG.
 
Biblioteca Joan Oliva i Milà.
 
 

Logo Generalitat

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari