Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El proyecto de mi vida. Megan Maxwell

La novetat d’aquest mes de juny a les biblioteques de Vilanova és l’última novel·la de Megan Maxwell, ‘El proyecto de mi vida’. L’autora serà la qual presentarà el proper 14 de juny a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova.
 
 
el-proyecto-de-mi-vida En aquest darrer llibre, el personatge masculí, Branon Sivon, mor inesperadament i deixa a la seva filla Sharon el negoci familiar que ell ha construït: un prestigiós bufet d’advocats. Davant d’aquesta situació imprevista, la noia es veu incapaç d’encapçalar la direcció del bufet. A això s’afegeix la troballa d’una antiga foto d’ella amb una altra nena molt semblant.
 
Les sospites de Sharon es resolen quan troba una caixa amb un diari i rebuts bancaris d’uns ingressos que el seu pare havia estat fent a una entitat des de la mateixa data que ella va néixer. És així com descobreix que és una nena adoptada i que l’altra, és la seva germana.
 
Anibal, el seu promès, no vol que la notícia que és adoptada se sàpiga, ja que podria influir en les seves aspiracions polítiques. Però ella, Sharon, necessita conèixer les respostes i iniciarà un viatge durant el qual es retrobarà amb la seva germana bessona i dos germans més, al mateix temps que coneixerà un home que l’ajudarà a creure l’última paraula que el seu pare li xiuxiuejà abans de morir.
 
Megan Maxwell és el pseudònim de l’escriptora espanyola de novel·la romàntica, María del Carmen del Álamo Lázaro. Ha escrit una trentena de novel·les des de l’any 2010 megan maxwell i ha obtingut una colla de premis relacionats amb aquesta temàtica. S’inicià en el món literari quan escrivia històries per ser llegides per a la família i per a les amigues, persones que la van encoratjar a portar les seves narracions a les editorials i a participar en els concursos. A part també escriu chick lit, contemporània, medieval, trime travel i eròtica.
 
Títols de llibres que ha escrit, entre altres:

 • ¿Y a ti qué te pasa?
 • Yo soy Eric Zimmerman
 • Diario de una chirli
 • Una flor para otra flor
 • El día que el cielo se caiga
 • Melocotón loco
 •  

  Y a ti que te pasa yo-soy-eric-zimmerman-vol-i diario-de-una-chirli una flor para otra flor

   
   
  Llibres Els llibres a les biblioteques VNG.
   
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari