Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Infantil. Los atrevidos en el país de los unicornios. Elsa Punset

Una de les novetats d’aquesta setmana que us ofereix la biblioteca és el llibre d’Elsa Punset, ‘Los atrevidos en el país de los unicornios’.
 

 
Aquest llibre forma part d’una col·lecció de contes que tracten les emocions. En aquest cas es parla de la tristesa. Com es pot ajudar algú que se sent trist? Escoltar, dir paraules amables… i afavorir que s’explicqui sense por ni vergonya. A vegades pensar en situacions alegres també pot ser molt útil.
 
El que pretén el llibre és que els nens vegin que la tristesa és una emoció que qualsevol persona pot sentir i que hi ha moltes maneres de fer-li front.
Els protagonistes són dos germans, l’Alexia i en Tasi, el gos, Rocky, i una gavina, Florestán, que és entranadora d’emocions, tots van al país dels Unicornis per ajudar a les persones que hi ha en un centre on se’ls cuida per tal que puguin sortir del seu estat de tristesa.
 
En el llibre trobareu un taller d’emocions sobre la tristesa, consells per ajudar els vostres fills a gestionar-la i unes quantes estratègies.
 

Punset 1 20180525_173538 Punset 2 20180525_173554

 
Elsa Punset ha escrit molts llibres relacionats amb la intel·ligència emocional. És a partir de l’any 2015, però, quan s’inicia en el món infantil amb la col·lecció de los atrevidos, per tal d’ajudar els infants a entendre i gestionar, eLSA PUNSET d’una manera divertida, les emocions bàsiques.

 • Los atrevidos dan el gran salto, la por.
 • Los atrevidos en busca del tesoro, l’autoestima.
 • Los atrevidos y la aventura en el faro, treball en equip.
 • Los atrevidos y el misterio del dinosauro, calmar el mal geni.
 • Los atrevidos. “Fiesta en el mercado”, petits llocs on trobar una gran alegria.
 • Los atrevidos. El concurso de las ideas geniales, poder creatiu.
 • Los atrevidos. ¡Aventura en Roma!, no es pot guanyar sempre.
 •  
   
  Contes Els llibres a les biblioteques VNG.
   
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari