Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Infierno de hielo, Preston & Child

Infierno de hielo_Preston i ChildAquesta setmana, la novetat de gènere negre a la Joan Oliva és el quart i darrer volum, fins ara, de la sèrie protagonitzada per Gideon Crew, personatge creat a quatre mans pels escriptors nord-americans Douglas Preston i Lincoln Child. Aquesta setmana és novetat a la Joan Oliva: Infierno de hielo.

Gideon Crew és un científic i exlladre brillant, reconvertit en col·laborador de l’FBI, que fins ara havia protagonitzat tres títols:

 • Venganza: Amb 24 anys, la mare d’en Gideon Crew és a punt de morir i li confessa que el seu pare va morir assassinat, fruit d’una injusta conspiració. La dona li demana que mati l’assassí del seu pare.
 • El cadáver: L’FBI recorre a Gideon Crew perquè negociï amb un científic nuclear que ha perdut la raó.
 • La isla perdida: Gideon Crew ha de robar una pàgina d’un valuós llibre exposat a la biblioteca Morgan de Nova York.
 • Sèrie GIDEON CREW:

  venganza_portada El cadáver_portada la isla perdida_portada

  logo blog genere negre_AMB LLETRESA Infierno de hielo, Gideon Crew rep l’encàrrec més perillós de la seva vida. Ara fa cinc anys, Eli Glinn va sobreviure a l’enfonsament d’un vaixell a aigües antàrtiques. Ell i la resta de la tripulació pretenien recuperar un meteorit gegant d’una illa situada al Cap d’Hornos, però l’expedició no va tenir èxit i hi van morir més de cent tripulants i Glinn va quedar tetraplègic.

  Han passat els anys i el meteorit ha anat creixent al fons marí. No era una simple pedra, és un organisme viu que ara amenaça el planeta. Glinn i el seu equip es posaran en contacte amb Gideon Crew pels seus coneixements d’armes nuclears.

  Infierno de hielo_ portada rodonaPrimeres pàgines.


  Douglas Preston
  i Lincoln Child són autors conjuntament de més d’una vintena de títols, entre els quals destaquen les sèries protagonitzades per l’Inspector Pendergast, que va començar amb El ídolo perdido i ja suma 18 novel·les, i per Gideon Crew. Cadascun dels escriptors signa, alhora, d’altres títols de manera individual.

  Web oficial de Preston i Child.

  Llibres

 • Venganza
 • El cadáver
 • La isla perdida
 • Infierno de hielo
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari