Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

No pidas clemencia, Martin Österdahl

no pidas clemencia_Martin OsterdahlMartin Österdahl va néixer l’any 1973 a Estocolm i, durant vint anys, ha treballat en el món de la televisió, dirigint la televisió sueca i el Festival d’Eurovisió. Des de ben jove, va mostrar interès per Rússia, va estudiar rus a la Universitat i va viure en aquell país durant la dècada dels noranta, quan finalitzava la seva tesi doctoral. La novetat de gènere negre de la Joan Oliva aquesta setmana és la seva primera novel·la: No pidas clemencia. No és estrany que el seu interès per Rússia l’hagi fet ambientar el seu debut literari en aquest país.

No pidas clemencia és, a més a més, la primera entrega de la que serà una nova sèrie criminal protagonitzada, en aquesta ocasió, pel detectiu suec Max Anger. El llibre va ser escrit el 2017 i no ha trigat gaire a ser traduït al castellà. logo blog genere negre_AMB LLETRESL’èxit a Suècia ha estat tan gran que l’autor ha venut els drets de la novel·la a la televisió. El segon volum de la sèrie Max Anger serà publicada a Suècia a l’agost de 2018.

Pashie és una jove sueca que treballa per a una empresa del seu país amb seu a Rússia. De cop i volta, la jove desapareix a San Petersburg i la seva parella, el detectiu Max Anger viatja fins allà per intentar aclarir què ha succeït. Durant la investigació, Anger es toparà amb proves sobre una organització oculta que treballa per tornar el país a un règim totalitari i tot apunta que la Pashie també n’havia trobat pistes. Tindrà aquesta conspiració alguna cosa a veure amb la desaparició de la noia?

no pidas clemencia_rodonaPrimeres pàgines.

Llibres

  • No pidas clemencia
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari