Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Gorrión rojo, Jason Matthews

gorrion-rojo-jason-matthewsJason Matthews és un antic agent de la CIA, ja retirat, que l’any 2013 va publicar el primer títol d’una trilogia que podríem catalogar d’espionatge clàssic. El primer dels llibres arriba ara a casa nostra, segurament aprofitant la coincidència de l’estrena de la pel·lícula del mateix títol: Gorrión Rojo inicia una trilogia completada per Palace of Treason i The Kremlin’s Candidate, totes dues encara inèdites aquí, però que segurament no trigaran a ser traduïdes. Aquesta setmana, Gorrión rojo és la novetat de gènere negre de la biblioteca Joan Oliva.

La protagonista de Gorrión Rojo és Dominika Egorova, una jove i atractiva noia russa que, a causa d’una greu lesió, ha d’abandonar la seva professió de ballarina al Bolshoi. logo blog genere negre_AMB LLETRES Dominika, un cop mort el seu pare, és reclutada pels serveis secrets dels seu país per fer d’espia i, a contracor, serà admesa en una acadèmia dels serveis secrets on aprendrà l’art de la seducció com a arma d’espionatge. La seva primera missió serà descobrir l’infiltrat dins del servei d’espionatge rus que ha estat venent informació als nord-americans. Quasi en paral·lel, un novell agent de la CIA, Nathanniel Nash, intentarà reclutar-la. La relació que sorgirà entre ambdós agents els col·locarà al bell mig d’una espiral de mentides i passió que no només posarà en perill les seves vides, sinó també la seguretat dels seus respectius països.

gorrion-rojo-jason-matthews_rodonaPrimeres pàgines.

Ara fa poc, s’ha estrenat l’adaptació cinematogràfica de Gorrión Rojo, protagonitzada per Jennifer Lawrence i dirigida per Francis Lawrence, director de la sèrie de pel·lícules d’Els jocs de la fam.

Tràiler de la pel·lícula:

Ja podeu reservar la novel·la a la Joan Oliva!

Llibres

  • Gorrión rojo
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari