Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

I Trobada de Clubs de Lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf

I Trobada de Clubs de Lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf

L’Auditori de VilafrancaEl divendres 22 de juny va celebrar-se a l’Auditori Vilafranca la I TROBADA DE CLUBS DE LECTURA DE LES BIBLIOTEQUES DE L’ALT PENEDÈS I EL GARRAF, organitzada amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi cultural entre persones que comparteixen els mateixos interessos: la lectura i el diàleg.

Els 250 participants han llegit alguna de les obres de l’escriptor vilafranquí David Monteagudo i han realitzat la seva pròpia tertúlia en els clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf.:

Fin

L’acte va ser una excel·lent oportunitat per als diferents clubs per a conversar amb David Monteagudo i fer les preguntes o comentaris que els han sorgit amb la lectura de les seves obres.

L’autor i la seva obra publicadaDesprès dels parlaments del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i d’un representant de la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació, Núria del Campo, cap de zona, i Imma Martínez, bibliotecària itinerant, van fer la presentació de l’autor David Monteagudo, el qual va exposar detalladament diferents trets de la seva obra. Posteriorment van presentar els responsables dels clubs de lectura de cada biblioteca, els quals van anar preguntant detalls i aspectes, consensuats pels participants, que els havia sorprès i interessat dels llibres llegits.

Mentre durava la xerrada, al fons de l’escenari s’anava projectant un Power Point, amb fotografies dels clubs i fragments dels llibres llegits.

Cal destacar la lectura dramatitzada de diferents fragments de les obres esmentades per part de l’actriu vilafranquina María Rodríguez Sandía. Tot un plaer escoltar-la!

Un comentari del clubTot plegat va resultar molt atractiu i d’allò més interessant. Per finalitzar, els assistents van ser obsequiats amb una copa de cava.

És important remarcar la vitalitat que tenen aquests clubs de Lectura, alguns de llarga trajectòria com és La Crisàlide de la Biblioteca Joan Oliva o el Club de Lectura Adults de la Biblioteca Armand Cardona i d’altres biblioteques i també alguns més recents. Els comentaris dels participants entorn de les obres llegides i les ganes de tornar-hi a participar el curs vinent, en són una bona prova del seu estat de salut.

ENDAVANT ELS CLUBS DE LECTURA!!!

El 2013 es durà a terme la II trobada dels Clubs de Lectura a Vilanova amb la participació de Mercè Foradada, l’escriptora vilanovina i conductora del Club de Lectura Adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. Per descomptat, una bona notícia!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari