Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

50 coses que cal saber sobre el teu embaràs

Llibres

Llibre recomanatL’embaràs suposa un gran canvi en el cos de la dona i un vaivé de sentiments i emocions. Però res d’això ha de ser motiu de preocupació ni evitar que es gaudeixi del meravellós procés que té lloc dins el cos de la futura mare.

En aquest manual s’exposen, de forma clara i il·lustrades amb imatges, cinquanta situacions comuns en el desenvolupament de l’embaràs: des dels procediments habituals per confirmar si estàs embarassada fins útils consells per a suportar els primers dies al costat del futur nadó.

Amb aquest llibre que us proposem es tindran explicacions concises de les situacions més habituals en un embaràs, així com respostes a moltes de les situacions habituals, quins controls mèdics heu de tenir o fins i tot quines són les senyals que són importants per estar alerta.

A més, ens introdueix en la fase culminant de l’embaràs, amb informació de què succeeix tant en el moment del part com en el postpart.

Aquesta novetat sobre l’embaràs està disponible a l’espai Raco de Mares i Pares de la Sala Infantil de la biblioteca.

Bloc

Us proposem un bloc on es pot trobar informació sobre la maternitat, l’embaràs, la lactància materna, alimentació nadó, consells per l’embaràs i molta informació sobre els infants i la vida en família.

El club de las madres felices

Llibres

50 cosas que debes saber sobre tu embarazo

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari