Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El objetivo, David Baldacci

El objetivo_David BaldacciLa novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva és la tercera entrega de la sèrie protagonitzada per Will Robie i Jessica Reel, El objetivo. El seu autor és tot un escriptor supervendes, el nord-americà David Baldacci.

Baldacci va néixer l’any 1960 a Virginia i es va llicenciar en Dret a la University of Virginia School of Law. Encara exercint com a advocat, va estar treballant durant 3 anys en la que seria la seva primera novel·la, que el catapultaria a la fama amb la seva adaptació cinematogràfica. L’any 1996, Baldacci publicava Poder absoluto, que només un any després seria portada a la gran pantalla interpretada per Clint Eastwood i Gene Hackman.

 
 

SÈRIE WILL ROBIE

Los inocentes_David Baldacci Maximo impacto_David Baldacci El objetivo_portada

Tràiler de la pel·lícula Poder Absoluto:

logo blog genere negre_AMB LLETRESD’aleshores ençà, ha publicat gairebé una trentena de novel·les i alguns llibres per a joves. El llibre que és novetat aquesta setmana és el tercer volum de la sèrie protagonitzada pels sicaris Will Robie i Jessica Reel: freds, implacables i, sobretot, efectius, Will Robie i la seva companya Jessica Reel són els assassins a qui el govern del Estats Units recorre quan ha d’eliminar els pitjors entre els pitjors. La sèrie va començar amb Los inocentes, va continuar amb Máximo impacto i continua ara amb El objetivo en què el tàndem protagonista és convocat pel president dels Estats Units per fer front a una amenaça global. El talent de Robie i Reel és inigualable i alguns membres del govern faran tot el possible perquè no sobrevisquin.

El objetivo_portada_rodonaPrimeres pàgines.

Llibres

Poder absolut
A cualquier precio
A qualsevol preu
El juego de las horas
Camel Club
Simple Genius
Divine Justice
Una muerte sospechosa
Una fracción de segundo
Toda la verdad
Frío como el acero
Justicia divina
La esquina del infierno
Secretos familiares
Memoria total
El objetivo

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari