Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

El soborno, John Grisham

el soborno_john grishamEl soborno és el darrer títol de l’escriptor nord-americà de best-sellers John Grisham i, aquesta setmana, és la novetat de gènere negre a la biblioteca Joan Oliva i Milà.

Grisham té milions de fidels lectors arreu del món. Els més de 250 milions d’exemplars venuts en són una bona prova. Els seus lectors saben de la predilecció de Grisham per les històries centrades en el món judicial nord-americà, així que El soborno segur serà del gust dels milions de lectors d’aquest autor de títols súpervendes. El soborno és un thriller com els que ens té acostumats, centrat en la corrupció judicial.

Lacy Stoltz és una investigadora de la Comissió de Conducta Judicial de Florida. Fa 9 anys que hi treballa i sap, per experiència pròpia, que la major part de casos que arriben a les seves mans són conseqüència de la mala praxi d’alguns jutges, però no pas exemples de corrupció. Així era, com a mínim, fins que un nou cas arriba al seu despatx. Un exadvocat i exconvicte que es fa dir Greg Myers fa arribar a Stoltz un informe sobre el que podria ser el jutge més corrupte de la història. La jutge en qüestió és Claudia McDover, que si són certes les informacions facilitades per Myers, hauria estat involucrada en la construcció d’un casino en territori dels indis tappaola. La màfia hi està al darrere i McDover estaria fent la vista grossa a canvi de diners.

Amb tota aquesta informació en el seu poder, Lacy Stoltz i el seu company de la CCJ Hugo Hatch començaran la investigació. Comptaran amb l’ajut del detectiu del FBI Allie Pacheco ja que una cosa és investigar la conducta del jutge i, una altra, haver d’enfrontar-se a assassins i mafiosos.

El sobornoPrimeres pàgines.

logo blog genere negre_AMB LLETRESJohn Grisham (Arkansas, 1955) va treballar com a advocat abans de decir-se per l’escriptura. L’any 1988 va publicar la seva primera novel·la, Tiempo de matar, i d’aleshores ençà, n’ha publicat pràcticament una cada any. Gairebé des del principi, els seus llibres d’intriga i suspens van ser rècord de vendes i un gran nombre de títols han estat portats al cinema de la mà de directors i actors de primer nivell. Alguns dels llibres de Grisham que han estat portats a la gran pantalla són La tapadera, El informe pelícano, El cliente o El jurado.

Si vols saber totes les novel·les de John Grisham que tenim a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, fes clic a continuació:

john grisham_rodonaJohn Grisham a XBMVNG.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari