Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

¿De quién te escondes?, Charlotte Link

de quien te escondes_charlotte linkCharlotte Link és una escriptora alemanya supervendes que amb la seva darrera novel·la, ¿De quién te escondes?, va desbancar en els rànquings de vendes de 2016 autors com ara J. K. Rowling, Henning Mankell i Stephen King. La novel·la va estar durant trenta-cinc setmanes en el número 1 dels més venuts a Alemanya i, ara, tot just s’acaba de publicar en castellà.

¿De quién de escondes? és la novetat de gènere negre aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva.

Toi i que Charlotte Link acostuma a desenvolupar trames criminals comeses en el si de les famílies, amb aquest darrer títol ha apostat per una història de corrupció política i policial internacional amb tràfic d’éssers humans inclosa. ¿De quién te escondes? és una novel·la de suspens psicològic, de fàcil lectura i amb diferents trames sense aparent interconnexió. La història té lloc a les ciutats de Sofia i París i en paraules de l’autora està protagonitzada per “persones normals que s’han d’enfrontar a situacions dramàtiques“.

logo blog genere negre_AMB LLETRESEls personatges principals del llibre són en Simon i la Nathalie. Ell és un traductor alemany que, després que els plans de passar el Nadal amb els seus fills a la seva residència de La Cadière se’n vagin en orris, decideix passar les festes tot sol. Quan un dia de pluja, surt a passejar per la platja, coneix la Nathalie. La noia no té diners ni documentació i està discutint amb dos homes. En Simon no s’ho pensa dues vegades i li ofereix casa seva. No és conscient, en aquell moment, de la transcendència d’aquesta decisió, que ha pres sense gairebé rumiar-s’ho. I és que, a partir d’aquest moment, en Simon es veurà involucrat en un seguit d’assassinats i acabarà preguntant a la Nathalie, de qui s’amaga?

De quien te escondes_rodonaPrimeres pàgines.

Charlotte Link (Frankfurt, 1963) va estudiar Dret a la Universitat de Frankfurt i Història i Literatura a la Universitat de Munich. Va ser finalista del Deutscher Buchpreis (el premi més important per a novel·les en llengua alemnaya) i ha estar guardonada amb el premi Goldene Feder per la seva trajectòria literària.

Llibres

  • ¿De quién te escondes?
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari