Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Parlar amb el teu fill

Llibre recomanatParlar amb el teu fill des del seu primer dia de vida és el secret per potenciar les habilitats lingüístiques del nadó. El llenguatge és pot aprendre en qualsevol indret, situació i circumstància; així que quan abans comencis a parlar al teu fill, abans aprendrà a respondre.

Hablar con tu hijo. Estimula su conocimiento desde el primer dia ofereix un grapat d’idees que ens ajudarà a convertir qualsevol activitat diària en un aprenentatge divertit. Només ens caldrà imaginació i entusiasme i bons consells per estimular el seu desenvolupament oral des dels inicis de la seva vida.

A través de jocs fàcils amb paraules s’anima els pares a llegir contes als seus fills i interactuar amb ells en el dia a dia introduint múltiples possibilitats d’interacció. A més introdueix transtorns infantils del parla i comenta els efectes de la televisió i els ordinadors en el desenvolupament lingüístics dels fills.

Martie Pieterse es va especialitzar en educació pre-escolar i en aquesta disciplina porta impartint classes durant pràcticament trenta anys. Ha participat activament en la reforma de l’educació inicial a Sudàfrica i està considerada una especialista en l’educació infantil. Es també autora d’un altre llibre amb el títol Jugar i aprendre.

Bloc

TodoPapás és una guia per a les dones embarassades i els pares amb els recursos en el desenvolupament de l’embaràs, nadó i nen: setmanes d’embaràs, noms per a nadons o lactància.

Hablar con tu bebé

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari