Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Mamà als 40

Llibre recomanatLa dona objectiu d’aquest llibre té trenta i molts, quaranta o més. I està embarassada!… Prepari’s. Aquest llibre proporciona informació sobre l’embaràs que viu un premeriza de quaranta anys: els canvis que tenen lloc cada setmana, com manejar l’ajuda acordats pel govern, maternitat,… I també més informació detallada sobre l’ajuda a recuperar la seva figura tan aviat com sigui possible. Ell és també un seguiment del que necessiteu a la dieta durant l’embaràs.

No es vol espantar a la dona que ha decidit tenir un fill amb els típics problemes que es aparèixen durant l’estat de gestació: nàuseas, lluita constant contra els quilos de més, amb les probables estrias, perdua de l’equilibri puntualment, oblidar-se dels texans, fer eixercici, i el constant debat sobre el que cal fer i el que no, però tot aixó succeix mentres una petita persona maravellosa està creixent en l’interior.

En la seva part final ens ofereix una sèrie d’adreces útils on podem trobar molta informació a internet respecte a la roba del nadó, els diferents accesoris necessaris, decoració de l’habitació infantil, coxets, breçols,… i diferents direccions ecològiques.

Margarita Puig explica diferents recomanacions i experiències d’una forma divertida i amena sense voler ser un llibre científic sobre l’embaràs. Va començar la seva carrera periodística a programes com Bonic vespre, Versió original, El Club, Parada i fonda o Els Matins de TV3. Es autora d’altres publicacions com Donde nunca te han llevado cuando anochece en Barcelona, Els restaurants catalans amb estrella i O Prada o nada.

Llibres

Mamá a los 40

Biblioteca Joan Oliva i Milà

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari