Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Bananity

BananityAquesta nova xarxa social nascuda fa pocs dies és un projecte dels joves emprenedors Pau García-Milà, creador del popular servei d’escriptor en núvol eyeOs, i Sergi Galiano, co-fundador de la consultaria Coin+D; amb la valuosa empenta de la productora El Terrat del popular presentador Andreu Buenafuente.

Els seus creadors han manifestat que l’objectiu és, a diferència de Facebook, conèixer noves persones fora del teu cercle d’amistats i poder connectar amb ells a través de temes d’interès comú, aquest serà el principal vincle vehícular d’aquesta nova xarxa social.

La fase experimental d’aquest projecte s’ha iniciat amb la creació de més de deu mil bananities o conceptes en que figuren personatges, sèries, menjars i altres temes que permetrà entrar als diferents usuaris en contacte amb noves persones que comparteixin els mateixos interessos per intercanviar informació. Però per damunt de tot es vol destacar que s’aconsegueix compartir informació, al mateix temps què és respecta la privacitat de cada persona.

En aquests moments està disponible en quatre llengües: català, castellà, anglès i portuguès per compartir les nostres preferències amb la resta del món virtual. Provem-ho?…Bananity.

  • Una comunidad virtual que ama y odia lo mismo
  • La xarxa social de gustos i odis
  • DIGUES LA TEVA

  • Hi ha espai actualment per una nova xarxa social?
  • És un projecte innovador com asseguren el seus creadors?
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari