Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Blanc

Vilanova i la Geltrú serà capital de la creació gràfica de Catalunya amb la celebració del Festival de Disseny Gràfic de Catalunya, que ens acompanyarà els propers dies 11 i 12 de novembre a l’espai de Neàpolis i com a novetat també a l’Auditori Eduard Toldrà. La creativitat i el grafisme del festival són aportació del dissenyador gràfic Dani Navarro i aquells aficionats al disseny, estudiants o altres persones que no puguin assistir al Blanc Festival, ho podran fer a través d’internet.

La programació del festival compta amb una gran diversitat de propostes. Des de disseny d’estratègies i conceptualització d’idees, fins a il·lustració i creació d’aplicacions per dispositius de mòbil. Es van donar a conèixer també els noms dels ponents, dels quals destaquen Aer Studios, Alexis Rom, Emil Kozak entre d’altres, així com els tallers en els quals es podrà participar els que es vulguin acostar als espais a la ciutat destinats a l’esdeveniment.

Neapolis a Vilanova i la GeltrúAquesta nova edició, la quarta, del Festival Blanc vol acostar als participants noves visions, grans experiències i més diàleg. El cartell del Blanc aproparà als seus participants diferents conferències d’alt nivell: Bidi Grafiks, Eduardo del Fraile, LoSiento, No-Domain, Ruiz + Company, Santa Marta i Soon in Tokyo. A més, estan els cinc workshops impartits per Ana Gea [Graffic], Brosmind, Hernán Ordóñez, Luis Mendo i Sr Benítez. La ciutat es prepara per un esdeveniment on diferents dissenyadors gràfics s’aproparan a Vilanova i la Geltrú per mostrar les seves creacions i per compartir noves idees.

  • Programa
  • Entrades a la venda
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari