Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Viu el parc!

Viu el Parc!Una nova tardor omplirà de festa, de colors, de poesia, de circ, de notes musicals, de màgia o de contes els espais naturals on a més gaudirem d’indrets emblemàtics que podem descobrir en el Parc del Garraf, el Parc d’Olèrdola i el Parc del Foix.

La bellesa singular d’aquests paratges convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos, i amb elles participar al XVII Concurs de Fotografia que s’organitza fins el 16 de novembre pel Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.

Parc del GarrafEl tret de sortida a la tardor es farà amb una gran celebració que omplirà els carrers de Begues d’artesans i de tallers. Es tracta de la Fira d’artesans dels parcs naturals que s’instal·larà el diumenge, 25 de setembre.

Una nova edició de la Nit d’estels us permetrà conèixer els secrets que ens amaga l’espai des de l’Observatori Astronòmic del Garraf a Can Grau el divendres, 4 de novembre.

El recinte del castell d’Olèrdola acollirà el diumenge, 6 de novembre la Festa Major del Parc on es farà múltiples sorpreses per a grans i petits: tallers medi ambientals proposats per Quatre Passes, taller d’escriptura medieval a càrrec de Tríade, els jocs de QuiSapquè per als més menuts, el Puck com el cinema més petit del món i jugar amb la col·lecció Colors de monstre de Tombs Creatius. La cloenda de la festa serà a càrrec del Mag Fèlix.

El cicle Poesia als parcs, sota el títol genèric Del sotabosc del sotavers al sotavers de sotabosc, arribarà un any més per donar de nou el protagonisme a la paraula. També la natura, la cultura i la gastronomia s’alien amb la proposta del Parc a taula, perquè assaboriu el parc amb tots els sentits.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari