Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Què t’emociona de la biblioteca?

concurs_instagramTens més de catorze anys i gaudeixes dels llibres, els còmics, la música i les activitats de la teva biblioteca? Vols compartir amb tothom Què t’emociona de la biblioteca? Si has contestat afirmativament, aquest és el teu concurs.

La Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona organitza un concurs de fotografia i vídeo digitals a Instagram amb què pretén mostrar el lligam dels ciutadans amb les biblioteques públiques i, alhora, donar a conèixer les xarxes socials de la Xarxa de Biblioteques Municipals. logo_instagramPer participar-hi només has de pujar una fotografia o vídeo que hagis fet tu mateix i i compartir-los amb el hasthag #emociobiblioteca o fer arribar un correu a l’adreça gsb.web@diba.cat. Hi pots presentar tantes fotografies i vídeos com vulguis i no et descuidis de posar-hi el nom de la biblioteca de què ets usuari.

El concurs Què t’emociona de la biblioteca?dues categories de premis: una individual i una altra per biblioteca.

En la categoria individual, s’atorgarà un 1r premi, que consistirà en una tauleta tàctil, i un 2n premi, que serà un val de 100 euros per la compra de llibres.

En la categoria per biblioteca, hi haurà un primer i únic premi que serà la realització d’una activitat de foment a la lectura i la cultura a la biblioteca que aconsegueixi més usuaris participants.

Feu clic aquí per consultar les bases de participació del concurs.

Animeu-vos a participar-hi! El concurs comença el proper 1 d’octubre.

Instagram i Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari