Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Primavera Sound 2011

Primavera Sound 2011Primavera Sound és un festival que ja és imprescindible entre els seus fidels seguidors i on cada any augmenten el nombre de grups que apareixen, així com la preparació d’amplis escenaris per gaudir de la bona música que ens ofereix sempre aquest esdeveniment. La novetat més destacada d’aquesta edició la trobem en Bradford Cox Deerhunter amb el seu èxit Halcyon Digest i amb Grinderman, la banda encapçalada per l’artista d’origen australià Nick Cave amb el seu darrer treball Grinderman 2.

El rock de Moon Duo, de plena actualitat per la publicació de Mazes, la psicodèlia tribal de Prince Rama i els nacionals Marina Gallardo, Za! i La Feble són altres reclams del festival que actuaran a l’espai del Fòrum.

Els propers 26, 27 i 28 de maig també podrem gaudir de bandes com The Flaming Lips, Interpol, Pulp o Bell & Sebastian. En l’estudi barceloní d’animació Fakestudio han creat l’anunci per a aquest any on van decidir oferir un homenatge a l’arribada de la Primavera.

Altres grups destacats que visitaran el festival són Interpol, PJ Harvey, Animal Collective, Fleet Foxes, Echo & The Bonymen, The Walkmen, The Flaming Lips, DJ Shadow, of Montreal, Pulp, Simian Mobile Disco, Explosions in the Sky, Sufjan Stevens, The National, Mogwai o Caribou. El cartell complet del festival el podeu consultar a la web oficial del Primavera Sound.

Altres esdeveniments a destacar dins d’aquesta nova edició del festival trobem novament la celebració del Primavera Pro com una eina enfocada als professionals de l’àmbit de la música i representa una oportunitat immillorable per al networking i per impregnar-se de les últimes novetats en el terreny de la música independent.

Un altre esdeveniment el trobarem a la Minimúsica; és una activitat infantil on els més petits poden viure una experiència interactiva en la qual diversos artistes presenten en directe un repertori adaptat al públic familiar. L’espectacle, que arriba a la seva cinquena edició en el si del festival, afavoreix el diàleg i la participació del públic infantil. Des que el festival va decidir confiar a Minimúsica la custòdia del seu públic infantil, els més petits del festival han pogut veure prop de 50 bandes, com Herman Dune, Dones, Chris Brokaw, Dirty Projectors, Manos de Topo, Coconot, Fred i Són o Le Pianc.

  • Entrevista a Alberto Guijarro, codirector del Primavera Sound
  • 2011: Fútbol o festival
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari