Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

XV Festival de Circ i Firaires

Trapezi 2011Ja s’acosta una nova edició de Trapezi que es celebrarà el darrer cap de setmana del mes de maig a Vilanova i la Geltrú: 27,28 i 29 de maig. Aquesta edició manté els escenaris de La Vela, la plaça de la Vila, la plaça de Soler i Carbonell, l’escola Pompeu Fabra, la plaça de les Neus i el Teatre Principal.

Un dels principals reclams és la exposició de fotografies de circ que s’inaugurarà el divendres, 27 a les 18 hores a la Sala Toc (Sant Sebastià, 11) amb entrada lliure. En aquest espai trobarem fotografies a càrrec de Manel Sala relacionades amb el món del circ al carrer amb documentació gràfica des de l’any 2002. També tindrem la realització de nous Tallers de Circ Menut per a l’espai de l’escola Pompeu Fabra i altres noves propostes com Dona’m una pista, amb la qual la es posa a disposició dels artistes una pista de circ on puguin ensenyar al públic les seves creacions i desenvolupar la seva vessant més artística.

Com cada edició Trapezi ens ofereix diferents tallers destinats als més petits. En aquesta ocasió podrem gaudir d’una una carpa de circ en miniatura on els més petits es sentiran els més grans. També es podrà gaudir d’una experiència única amb els Flying Tiritas.

Entre els firaires trobem en aquesta edició a Oixque, companyia de teatre ambulant que combina el teatre de carrer amb el de titelles amb unes creacions molt divertides que no es recomanable perdre’s. També és comptarà amb la participació de Guixot de 8 que descarregaran una tona de ferralla a la Plaça de la Vila. Aquests residus aniran agafant forma i es convertiran en estructures de formes insòlites.

Laboratorio clandestino Trukturados

Les companyies que ens envoltaran durant aquest màgic cap de setmana a la ciutat són molt diverses i entre elles trobarem noms com Circ Teatre Modern, Circo Claxon, Ateneu Popular 9 Barris, Companyia a plom i vol, Dudu & Companyia, Michael Guelette, Roman, Pessic de Circ o Vatua l’Olla.

Entre tots segur que tornarem a somiar desperts amb una nova edició de circ al carrer durant un altre cap de setmana per recordar.

Programació Trapezi 2011

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari