Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Sin límites, Jussi Adler-Olsen

sin limites_jussi adler olsenJussi Adler-Olsen continua triomfant amb la sèrie de llibres Los casos del departamento Q. Acaba de publicar en castellà el sisè títol de la col·lecció: Sin límites, novetat aquesta setmana a la Joan Oliva.

Els encarregats de la investigació són, com si no, Carl Mørck i els seus ajudants Assad i Rose. En aquesta sisena entrega, Mørck rep una petició d’ajuda del comisari Christian Habersaat, que des de fa 17 anys prova d’aclarir la mort d’una jove. Per si sola, aquesta petició no fa que Carl Mørck faci gaire cas del comisari. La seva actitud canvia quan Habersaat i el seu fill moren amb pocs dies de diferència. Ara sí que no els queda més opció i el departament Q al complet (Mørck, Assad i Rose) van cap a l’illa de Bornholm per iniciar la investigació, que els conduirà fins a l’Acadèmia per a la Fusió amb la Natura: un centre esotèric amb un director d’allò més enigmàtic.

Sis llibres formen, fins ara, la col·lecció Los casos del Departamento Q:

libros-portada-la-mujer-qu deparatmento-Q-los-chicos-que-cayeron-en-la-trampa libros-portada-el-mensaje-que-llego-en-una-botella
libros-expediente-64 libros-portada-el-efecto-marcus libros-portada-sin-limites

Jussi Adler-Olsen (1950) és fill d’un doctor en psiquiatria i el petit de quatre germans. Va estudiar medicina, sociologia, història política i comunicació audiovisual. logo blog genere negre_AMB LLETRESA primers dels anys setanta, abans de dedicar-se a la literatura, va obrir una botiga de llibres de segona mà. Posteriorment, fins a mitjan de la dècada dels noranta, va treballar com a editor, guionista, traductor i corrector. La publicació, l’any 1997, de La casa del alfabeto ja el va fer destacar. Però seria amb l’arribada del primer volum de los casos del Departamento Q que es faria internacionalment conegut en l’àmbit del gènere negre.

Fins ara, els tres primers volums de la sèrie han tingut també la seva versió cinematogràfica: Misericòrdia (basada en La mujer que arañaba las paredes), Profanación (a partir de Los chicos que cayeron en la trampa) i Redención (adaptació de El mensaje que llegó en una botella).

Book-tràiler de Sin límites:

Llibres

 • La mujer que arañaba las paredes
 • Los chicos que cayeron en la trampa
 • El mensaje que llegó en una botella
 • Expediente 64
 • El efecto Marcus
 • Sin límites
 • Biblioteca Joan Oliva i Milá.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari