Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Sant Jordi 2016

La diada de Sant Jordi d’enguany arriba d’allò més carregada a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú. Coincidint amb el dia del llibre i la rosa, editem un bon grapat de guies que esperem siguin del vostre gust:

genere_negre_rodonaEn primer lloc, us oferim la Collita 2015: Es tracta d’un recull de novel·la negra i policíaca publicada al llarg del 2015. La biblioteca Joan Oliva, juntament amb La Bòbila (l’Hospitalet de Llobregat), la biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró (Barcelona) i la biblioteca Districte 6 (Terrassa), disposa d’un important fons de gènere negre. L’esforç de totes quatre biblioteques ha fet possible aquesta guia que, a més a més, inclou un llistat de Festivals i Jornades dedicades al gènere negre que han tingut lloc l’any passat, la relació de Premis de Gènere Negre 2015 i les 25 novel·les policíaques que han acumulat més préstecs a la Joan Oliva.

En segon lloc, veu la llum la cinquena edició de la Guia de Lectura de Fons Local, que la Joan Oliva ha elaborat en col·laboració amb les biblioteques de la comarca.

flor portada guia sant jordi_rodonaGuia de Novetats Sant Jordi 2016.

Pel que fa a la Guia de Novetats de Sant Jordi 2016, en tenim dues, com és habitual a les biblioteques de Vilanova: Una per a adults i una altra per a públic infantil.

guia infantil_rodonaGuia de Novetats Infantils Sant Jordi 2016.

flor portada guia sant jordi copyGuies de lectura a banda, la diada de Sant Jordi 2016 escalfa motors amb la seva pròpia revetlla: Una taula rodona, moderada per Canal Blau, en què participaran diversos autors de la ciutat que presenten novetats editorials. Tindrà lloc aquesta tarda a les 20.00 h a la Joan Oliva i hi participaran: Albert Jorquera, Antoni Munné-Jordà, Eva Collado, Francesc Marc-Àlvaro, Francesc Murgadas, Joan Gómez Urgellés, Juan Carlos Borrego, Julio Ruiz Melero, Marga Serra, Mercè Foradada, Miquel Altadill, Oriol Pi de Cabanyes, Pau Escribano, Teresa Costa-Gramunt i Xavier Vernetta.

tintincoursI per finalitzar, el mateix dissabte 23 d’abril la biblioteca Joan Oliva i Milà posa en marxa el concurs Ets tintinòleg? L’activitat, en què poden participar nois i noies de 9 a 14 anys, consisteix a llegir còmics del Tintín, dels 24 títols seleccionats, i a contestar correctament el major nombre de respostes possible. Els participants rebran una butlleta amb les preguntes corresponents per cada títol que llegeixin i entre totes les respostes correctes sortejarem un lot de productes de Tintín. Qui hi vulgui participar té temps fins al 7 de juny!

A continuació podeu consultar les bases de participació.

Feliç dia de Sant Jordi a tothom!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari