Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Guanyadors del 4t Concurs de Microrelats NegrOliva

logo blog2 GN_AMB LLETRESJa es coneixen els guanyadors d’aquesta edició del Concurs de Microrelats NegrOliva 2016. S’han presentat un total de 94 microrelats que han estat presentats per 55 participants, és l’edició amb e més participació des de la seva primera edició. El jurat d’aquest concurs literari està format per Gregori Dolz Kerrigan, director de l’Editorial Alrevés; Mª Rosa Nogué, escriptora, conductora del club de lectura La Crisàlide, de la biblioteca; Rosana Lluch Millan, filòloga, gerent de la llibreria Llorens Llibres; i Veri Pena Montfort, llibretera a la Llibreria La Mulassa, que han donat el següent veredicte:

El guanyador del Concurs de microrelats NegrOliva és Sebastià Serra amb el microrelat Sant Esteve, Sant Nicolau. El segon classificat és Antoni Alsina, tercer a la passada edició, amb Punts de vista. Finalment, la tercera posició ha estat per Iris Borda García, guanyadora en l’edició anterior, amb el seu microrelat Millor que el cinema són altres passatemps.

bibjomEl primer premi d’aquesta edició del Concurs NegrOliva consisteix en un lector de llibres electrònics amb un llibre digital del catàleg de Liberdrac. Els tres guanyadors obtindran també com a premi una ruta cultural per dues persones i un lot de llibres. Els tres relats guanyadors formaran part del recull virtual que es publicarà al bloc Fora del Prestatge de la biblioteca a final de mes.

El dijous, 31 de març a les 20 hores està previst el lliurament de premis als guanyadors d’aquesta edició del Concurs de Microrelats NegrOliva, a la Sala Infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà. Aquest concurs ha comptat amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac. Gràcies a tothom per la vostra participació i us convidem a tots, participants o no participants, al acte de lliurament de premis.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

1 Comentari fins ara

  1. Spada diumenge 3 d'abril de 2016 - 6:35 h

    La negociació no s’ha de perdre per tots els seus problemes financers
    Vols rebre un crèdit per trencar el bloqueig que provoca Bancs, en el rebuig de la seva aplicació fitxers de crèdits .Vols rebre un crèdit per a la implementació dels seus projectes i dur a terme les seves activitats ; la Construcció de la teva casa ; Lloguer de la Casa o Apartament ; la Compra de la Casa Etc…….. Crèdit d’Estalvi – Mútua ha una substancial de capital suma que es pot concedir a : 100 EUROS,1000 EUROS ,10000 EUROS 7.500.000 EUROS per totes les persones que estant en la necessitat econòmica o particulars que vulguin tenir un préstec a curt termini de temps . Com per la taxa d’interès és entre l ‘ 1,4% al 5% en funció de la quantitat volia .Per a més informació si us plau contacteu amb nosaltres : marilena.spada01@gmail.com

Deixa un comentari