Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Avis i nets jugueu!

Llibres

avis_netsArriba l’estiu, comencen les vacances escolars però la feina dels pares i mares no s’atura. La dificultat de poder conciliar la vida professional amb la familiar posa els pares en la situació de necessitar ajuda i converteix els avis en la millor alternativa, en una ajuda molt valuosa. Cuidar, protegir, ensenyar, transmetre valors, pacificar, donar seguretat, formar hàbits i fins i tot resoldre problemes; són les principals funcions dels avis.

Per als néts, el paper dels avis és fonamental. Per a ells, aquests són la figura representativa de la unitat familiar; això els fa sentir segurs i emocionalment estables davant dels avis que es convertiran en elements socialitzadors que els aportaran experiència, coneixement i saviesa.

Una de les millors herències generacionals que els avis poden donar als seus néts és el joc. Realitzar-los junts reafirma l’autoestima de tots. El joc és una de les millors maneres de compartir experiències, crear complicitats i vincles afectius i, alhora, és el mitjà més estimulador per a la intel·ligència; es un dels instruments més útils per al creixement i el desenvolupament cognitiu.

Àngels Navarro ens ofereix en aquesta obra la possibilitat d’accedir a més de dos-cents jocs, classificats per edats, per compartir entre pares, mares, avis, àvies, i els seus fills i netes. Només cal escollir l’activitat que agrada més al nen o la idea o recurs lúdic que més s’adapti a les circumstàncies que ens trobem en cada moment.

Bloc

Us oferim un blog de joc en família. Es tracta d’un espai amb propostes i experiències de dues professionals i alhora mares especialitzades en el desenvolupament global del nen de 0 a 7 anys, per aconseguir proporcionar les eines adequades per gaudir d’un ambient lúdic familiar.

Jugando en familia, creando vínculos

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari