Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

3r Concurs de Microrelats NegreOliva i JoveOliva

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac, organitza amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 3r Concurs de Microrelats NegrOliva. A partir de dimarts, 10 de febrer i fins al divendres, 13 de març de 2015 (inclosos) ja es podran enviar els microrelats del Concurs que té com a objectiu fomentar la creació literària i la lectura, i difondre el centre d’interès de Gènere Negre de la biblioteca.

 • Bases de participació del Concurs de Microrelats NegrOliva
 • negroliva

  Els participants hauran d’enviar el seu microrelat al correu electrònic microrelatsjoanoliva@vilanova.cat indicant l’assumpte Concurs NegreOliva i en el correu indicar les vostres dades: nom, cognom, corre electrònic i/o telèfon de contacte. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui però només es podrà optar a un premi final. L’edat per participar és a partir de 18 anys.

 • Els guanyadors de la segona edició en la categoria NegrOliva
 • La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l’Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac, organitza amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 3r Concurs de Microrelats JoveOliva. A partir de dimarts, 10 de febrer i fins al divendres, 13 de març de 2015 (inclosos) ja es podran enviar els microrelats. L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la creació literària i la lectura entre els joves, a través d’aquesta i d’altres iniciatives com Busca el groc. Trobaràs allò que més desitges, que fa pocs dies s’ha posat en marxa a la biblioteca Joan Oliva i Milà.

  joveoliva

  L’edat que inclou aquesta modalitat de joves escriptors és la compresa entre els 14, aquests es poden fer durant aquest 2015, fins als 17 anys. Els joves participants hauran d’enviar el seu microrelat a microrelatsjoanoliva@vilanova.cat indicant l’assumpte Concurs JoveOliva i en el correu electrònic indicar les vostres dades: nom, cognom, e-mail de contacte i/o telèfon. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui però només es podrà optar a un premi final.

 • Bases de participació del Concurs de Microrelats JoveOliva
 • joan_oliva_milaEl primer premi dels concursos NegrOliva i JoveOliva consistirà en un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac. Els tres guanyadors de cada categoria tindrà com a premi un lot de llibres per gentilesa de Llorens Llibres i La Mulassa.

  El jurat estarà format per Rosana Lluch i Millan (filòloga, gerent de la llibreria Llorens Llibres), Veri Pena Montfort (llibretera a la Lliberia La Mulassa), Mª Rosa Nogué (escriptora i conductora del Club de lectura de La Crisàlide) i Mercè Porta Casals (col·laboradora del Club de Lectura de la biblioteca).

  Els guanyadors es donaran a conèixer a partir del dia 25 de març de 2015 a través de la web, el bloc de la biblioteca i també de les xarxes socials de les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú. S’editarà un punt de llibre per Sant Jordi 2015 amb el títol i l’autoria dels tres microrelats guanyadors. Aquest punt de llibre es repartirà entre els usuaris de la biblioteca.

 • Els guanyadors de la segona edició en la categoria JoveOliva
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari