Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Faraday

Jeff TweedyAquesta nova edició tindrà un clar color britànic en el seu cartell i com artista destacat apareix Jeff Tweedy del grup Wilcox que ens visitarà en solitari per fer-nos gaudir de la seva música en una nova edició del festival de música Faraday que es celebrarà els dies 2,3 i 4 de juliol al voltant de la platja del Far en la pujada de Sant Cristòfol.

Un altre artista destacat que visitarà les platjes de Vilanova i la Geltrú serà Clem Snide de Eef Barzelay on ens mostrarà la seva música en directe presentant-nos el seu darrer treball de nom Barstool blues i que ha tingut una excel·lent rebuda entre el públic.


Un tercer ingredient destacat en el cartell del festival serà The Weeding Present que ens faran gaudir d’un dels seus darrers treballs Holly Jolly Hollywood. Ell són un grup de rock d’independent britànic i durant tota la seva carrera, ells han estat conduïts pel cantant i el guitarrista David Gedge, l’únic membre constant de la formació de Leeds.

El Festival també tindrà la visita del grup madrileny de pop-rock Los Punsetes que vindran a presentar-nos el seu segon treball Tus amigos. Aquest grup ens ofereix una música agressiva, transgressora que defineix el seu estil. Altres artistes que hi seran presents en aquesta nova edició del Faraday són Errors, Is Tripoical, Abraham Boba, Linda Miranda o Maika Makovsky.


FaradayTot ja està preparat i a punt per escoltar i gaudir de bona música acompanyada de la nit vilanovina d’estiu a la platja del Far.

  • Horaris
  • Entrades

  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari