Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Educar amb sentit comú

Llibres

Portada del llibreL’arribada dels fills planteja per als futurs pares pors i inseguretats. Als temors propis dels primerencs ens podem preguntar: que cures cal seguir durant l’embaràs?, Quin nom li posarem?, Per què plora?, i també l’eterna qüestió: ho estarem fent bé?

Deixa de témer per tot, pel menjar, pel seu rendiment escolar, perquè és molt callat, perquè està sempre jugant amb la consola, a Internet o amb el mòbil, perquè comença a sortir els caps de setmana … Ha arribat el moment d’aprendre a educar als teus fills amb sentit comú.

D’aquesta forma ens presenta Javier Urra el seu llibre on ens proposa un contingut amb tot el que s’ha de saber perquè tant els fills com els pares puguin ser feliços. Doctor en Psicologia amb l’especialitat en Clínica i pedagògeg terapeuta, va posar en marxa i va treballar vuit anys en un centre d’educació especial per nens disminuïts psíquics.

Fou el primer defensor del Menor a Espanya (1996-2001) i president de la Xarxa Europea de Defensors del Menor. Es director de Urrainfancia i es consultat com expert en els diversos mitjans de comunicació; i membre del comité científic en diverses revistes técniques.

 • Javier Urra parla del seu llibre. Entrevista en CNN+.

  Revistes

  Us oferim dos articles relacionats amb el nadó. En el primer es parla del moment en que s’ha de començar a menjar els primers sòlids i per a que serveix la alimentació complementaria.

  El segon article ens acosta a la importància de les mans del nadó: que ens diu?, com aprèn amb elles?, què significat tenen els seus gests amb les mans?.

  Primeros sólidos. Sin complicaciones: 1, 2 i 3. Ser Padres. Maig,2010

  Sus manos hablan: 1, 2, 3 i 4. Crecer feliz. Maig, 2010

  Bloc

 • Un bloc d’educació infantil
 • Mitjançant aquest bloc es pretén oferir una mostra de les activitats que realitza l’alumnat d’Educació Infantil del CEIP Pau Romeva.

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

  Deixa un comentari