Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Trapezi 2010

Trapezi a la ciutatLa XIV edició del Festival Internacional de Circ i Firaires Trapezi arriba a Vilanova i la Geltrú aquest cap de setmana i ens acompanyarà des d’avui divendres, 28 fins el diumenge, 30 de maig. Aquest esdeveniment anual a la ciutat es realitzarà pels carrers de la ciutat i enguany amb diverses novetats: el retorn dels espectacles al Teatre Principal, tallers de circ per infants o la creació d’un Punt d’Informació a l’Escola Pompeu Fabra.

En aquesta edició d’incorporen espais nous per les activitats de Trapezi: el Foment Vilanoví, l’edifici dels Jutjats Vells i el Teatre Principal. L’espectacle inaugural anirà a càrrec del funambulista Olivier Roustan amb l’espectacle Travessia del Funambulisme.

El festival comptarà també per primera vegada amb la direcció artística de Manuela Gracian i Jonny Torrres que pertanyen a les dues companyies (Circoxidado i Circo de la Sombra respectivament) a la Centre de Circ La Vela de la ciutat, on han creat, revisat i adaptat els seus espectacles.

Els infants ámb el TrapeziEn definitiva, en aquesta nova edició de Trapezi hi seran presents més de 20 companyies i 40 espectacles, entre les que destaquen: Comanyia Ateneu 9 barris amb l’espectacle Limbus 14è Circ d’hivern; Atempo de la companyia Atempo Circ, guanyadora del Premi FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals 2009 a la Creació Emergent; Botproject; Deados; Escarlata Circus; Los Caneca o Pakipaya entre d’altres.

La biblioteca Joan Oliva i Milà exposarà durant la setmana del Festival de Circ, tot aquell fons relacionat amb aquesta temàtica i entre els que destaquen: la revista d’espectacle Zirkolika i els DVD de Cirque Du Soleil.

  • Programació
  • Informació del Festival Trapezi
  • Trapezi al Facebook
  • L’espectacle està a punt de començar… Benvinguts!.

    Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari