Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Tardor de sèries

tardor_series

Arriba la tardor i les principals cadenes de televisió ja tenen preparades les seves estrenes televisives. I com tothom sap el gènere de la sèrie és un fenomen que triomfa i enganxa a l’espectador i per aquest motiu els pressupostos s’adapten per les produccions televisives, amb un objectiu comú: aconseguir el millor share de la nit entre els seus competidors. Aquestes són les propostes per aquesta tardor més destacades en les seves primeres temporades.

Gotham

A partir del 23 de setembre a Canal + Series, la cadena FOX l’estrena als Estats Units, arriba Gotham. La sèrie se centrarà en els orígens dels personatges de l’univers de Batman partint dels primers anys a la policia del futur comissari Gordon. Per la ficció, amb una ambientació força fosca pel que es veu en els avenços, desfilaran personatges com un jove Bruce Wayne o alguns dels vilans més coneguts de la saga, com el Pingüí, Enigma o Catwoman. Aquesta estrena arriba amb una legió de lectors de còmics expectants per al que promet ser una de les estrenes de la temporada.

The Affair

El canal d’Estats Units Showtime estrenarà el 12 d’octubre The Affair. La sèrie arriba aquesta tador amb un repartiment simplement espectacular, en el qual figuren Dominic West (The Wire), Joshua Jackson (Fringe), Ruth Wilson (Luther) i Maura Tierney (Urgències). La sèrie explicarà com afecta una relació sentimental el fet que un d’ells hagi estat infidels, de manera que el punt de vista anirà canviant d’homes a dones.

A to Z

La cadena americana NBC estrenarà el 2 d’octubre aquesta sèrie que ens aproparà la història d’Andrew i Zelda des del moment en què es van conèixer fins a la seva ruptura. Una comèdia romàntica per als fans del gènere que compta amb dues cares molt conegudes pels amants de les sèries televisives: Ben Fieldman (Mad Men) i Cristin Millioti.

Selfie

Per a finals de setembre està prevista l’estrena a la cadena ABC americana d’aquesta sèrie de comèdia que tracta sobre una dona amb una gran vida digital però que un dia decideix donar un gir i aprendre a connectar amb la gent en el món real. L’argument gira al voltant d’aquesta noia de vint anys obsessionada amb si mateixa i amb els M’agrada que amb agradar als altres. Després de patir una vergonyosa i pública ruptura, es converteix en la protagonista d’un vídeo viral que acaba traduint-se en més followers dels que ha pogut imaginar en la seva vida… Però no per bé.

Galavant

La darrera sèrie d’aquesta tardor. Es tracta d’una comèdia musical amb tocs èpics i de fantasia protagonitzada per Josha Sasse i Karen David. El primer serà el protagonista interpretant el príncep Galavant, un tipus que porta espasa, munta a cavall, és valerós, té diferents habilitats com matar dracs i ajudar els pobres. Cerca venjar-se del malvat rei Richard, qui li va robar al seu únic i veritable amor, la bella Madalena, interpretada per Mallory Jansen.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari