Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Vas a ser pare

Llibres

papaEncara que aquesta frase s’haurà dit milions de vegades i de molt diferents maneres des de l’origen de la humanitat, la primera vegada que ens la diuen a nosaltres sempre ens provoca un nus a la gola. En aquest llibre trobaràs tot el que cal saber sobre l’embaràs, com se sentirà la futura mare, els seus dubtes i pors, els passos a donar, la informació mèdica, les decisions pràctiques i un munt d’idees més per ajudar-la. Al cap i a la fi, una mica de culpa tens en el que va succeir en els pròxims mesos. I si vau decidir tenir fills, segur que ho heu pensat amb calma més d’una vegada i més de deu. Les dones té una mena de rellotge biològic o instint que els orienta més o menys, però els homes… quan estan preparats per ser pares?

Vas a ser Papá explica l’embaràs setmana a setmana i us ajudarà a entendre les hormones de la teva noia. I encara que és una obra densa quant a contingut, el sarcasme i la ironia recorren totes les seves pàgines fent la seva lectura molt agradable. Està estructurat per setmanes, i els seus continguts van des dels anàlisis clínics fins als canvis d’humor de la futura mare, passant per les primeres fotos del nadó a Facebook o bressols de segona mà. També aprofundeix en la vida del nadó en les seves primeres setmanes, i un espai concret que t’acosta i et recomana les qüestions més importants a tenir molt presents quan ha començat el comte enrere i els mesos ja es compten per setmanes. L’autor del llibre és Mario Guindel, un pare de família dels petits Mario i Violeta, i que ha escrit una desena de llibres sobre divulgació infantil.

Bloc

Les ginecòlogues Miriam de la Puente i Diana Conca són apassionades de les noves tecnologies, i aposten per la informació mèdica especialitzada en internet. Aquest blog recomanat és el resultat de les inquietuds i preocupacions de totes aquelles gestants i al mateix temps pacients que acudeixen a les seves consultes.

El embarazo y tus dudas

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari