Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Víctimas. Jonathan Kellerman

jonathan kellerman-VictimasJonathan Kellerman, nascut el 9 d’agost 1949, és el més destacat autor nord-americà de thrillers psicològics. Va abandonar una brillant carrera com a psicòleg infantil per dedicar-se completament a la literatura. Viu al sud de Califòrnia, amb la seva dona, l’escriptora Faye Kellerman i els seus quatre fills. Un d’ells, Jesse, també és escriptor.

Les seves obres han assolit el primer lloc de les llistes dels més venuts en multitud de països. És autor, a més, de llibres i infantils i d’assajos de psicologia.

La majoria de les seves històries de ficció compten amb el personatge de Alex Delaware, un psicòleg infantil que consulta per la policia, amb l’assistència en les seves investigacions pel detectiu Milo Sturgis.

Víctimas forma part de la sèrie de novel·les protagonitzades pels personatges Milo Sturgis i Alex Delaware.

Des que Jack l’Esbudellador va terroritzar els baixos fons de Londres en 1888, no s’havia vist un escenari criminal tan horripilant com a Víctimas.

Pel que deia, la corrosiva Vita Berlin no tenia ni un amic, però a qui va ofendre tan profundament com per acabar assassinada de forma tan grotesca?

El rigorós detectiu de la policia de Los Angeles, Milo Sturgis, davant l’esgarrifós panorama, demana ajuda al seu col·laborador Alex Delaware, psicòleg especialitzat en perseguir els maníacs homicides.

Però malgrat les seves refinades habilitats, se sent frustrat quan ocorren altres abominables assassinats sense aparent connexió entre les víctimes. L’única pista deixada per l’assassí és un signe d’interrogació en un full de paper…

Sense saber-ho, Delaware i Sturgis s’endinsaran als terribles i foscos secrets de la ment d’un psicòpata que demana ajuda de la forma més inimaginable.

Llibres

  • Bones
  • Compulsión
  • Exterminio
  • Psicópata
  • Víctimas
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

    Deixa un comentari