Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Estiu de sèries

knick

L’estiu és el moment de descansar, de desconnectar i gaudir de temps lliure, però sobretot de refrescar-se. I quina millor manera de fer-ho que enganxar-se a una de les moltes sèries que s’estrenen aquests dies.

 • The Loftovers
 • Tres anys després que 140 milions de persones desapareguessin inexplicablement de la faç de la Terra, la població s’ha transformat per complet en el seu intent per adaptar-se al que ha passat. Aquesta sèrie és la història d’aquells que es van quedar.

  L’argument segueix a la població de Mapleton, un petit suburbi de Nova York que es veu forçada a reconstruir les seves vides a partir d’aquest estrany succés. Kevin Garvey, un oficial de policia i pare de dos fills tractarà de mantenir certa aparença de normalitat en un món que està començant a rebutjar completament la raó. Aquesta sèrie és un nou drama creat per Damon Lindelof guionista de sèries com Alias​​ o Lost.

 • The Knick
 • Els noms de Steven Soderbergh i Clive Owen són la millor presentació d’aquesta sèrie que s’estrena el mes d’agost als EEUU. La sèrie es situa al centre de Nova York, a l’any 1900, en l’Hospital Knickerbocker amb uns cirurgians innovadors, que empenyen els límits de la medicina en un temps de sorprenentment altes taxes de mortalitat i zero antibiòtics.

  Soserbergh, a part de ser un narrador talentós en una àmplia gamma de gèneres, és conegut per oferir a l’espectador pel·lícules de forma ràpida i per sota del pressupost, sense pèrdua de la qualitat global del producte. I així, sembla que la seva retirada de la funció de cinema és ara de la televisió. L’equip de redacció de Jack Amiel i Michael Begler seran els productors executius, juntament amb Soderbergh, Cliff Owen, Michael Sucre (Rendition) i Gregory Jacobs (Darrere del canelobre).

 • Outlander
 • Aquesta sèrie també s’estrenarà a principis d’agost i està basada en la saga de novel·les de Diana Gabaldon. Outlander és una sèrie que barreja fantasia, història i romanç en els paratges de la Escòcia del segle XVIII.

  Durant la Segona Guerra Mundial, Clara, una infermera casada, viu una experiència sorprenent. Durant un viatge a Escòcia, la jove visita un misteriós cercle de pedres antigues. Afectada per un misteriós poder, Clara entra en trànsit per despertar lluny del seu marit, la seva època i la vida que ha conegut fins ara, ja que ha estat conduïda a la Escòcia de l’any 1734.

 • Legends
 • Després del seu pas per Joc de Trons, Sean Bean s’embarca en aquesta sèrie d’espies de Howard Gordon, el productor i guionista d’una sèrie d’èxit com Homeland. El projecte, basat en una novel·la de Robert Littell, ha estat desenvolupada al costat de Jeffrey Nachmanoff, Alexander Cary, i Jonathan Levin.

  L’argument de la sèrie produïda pel canal TNT, s’estrena també durant el mes d’agost, i gira entorn al personatge de Martin Odum un agent encobert amb una habilitat camaleònica per adaptar-se a qualsevol situació. Tanmateix, la seva pròpia identitat és posada en dubte quan un misteriós estrany suggereix que Martin no és qui ell creu ser.

  El repartiment inclou a Ali Larter com Crystal Quest, un company operatiu que té una història amb Martin; Rob Mayes com Troy Quinn, un ex-agent d’operacions especials amb una sola ment mentalitat de missió en primer lloc; i Tina Majorino, coneguda per la sèrie Anatomia de Grey, com Maggie Harris, el nou membre de l’equip del Sistema de Control.

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.