Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Biblioblog – Fora del prestatge

Contes de la lluna absent, de Monika Zgustova

Contes de la lluna absentEl dijous 18 de març, a la Biblioteca tindrem oportunitat de xerrar amb Monika Zgustova, amb motiu de la presentació del seu llibre Contes de la lluna absent, guanyador del premi Mercè Rodoreda, que anirà a càrrec d’Ángels Parés Corretgé, llicenciada en Història i professora de Llengua i Literatura Catalana.
Monika Zgustova

Mónica Zgustova Mónica Zgustova va néixer a Praga. En els anys vuitanta va fixar la seva residència a Barcelona. Col·labora sovint en El País, La Vanguardia, Avui, i en diferents revistes culturals espanyoles i estrangeres.

Ha traduït quaranta llibres del txec i del rus (d’autors com Hrabal, Hasek, Havel, Kundera, Dostoievski, Babel, Ajmátova i Tsvetáieva), per les que li han estat concedits nombrosos guardons, Premi Ciutat de Barcelona i Premi de les Lletres Catalanes, entre d’altres. És coautora del diccionari rus-català. Ha escrit una biografia novel·lada de Bohumil Hrabal, Els fruits amargs del jardí de les delícies. Ha estrenat i publicat una obra de teatre i les novel·les La dona dels cent somriures (2001), Menta fresca amb llimona(2002), La dona silenciosa (2005), i Jardín de invierno (2009). La seva obra s’ha traduït a nou idiomes.

Entrevista de Monica Zgustova a Punts de Llibre

Biblioteca Joan Oliva i Milà

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari