Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Com triomfar a YouTube’

Que millor que un mateix ‘youtuber’ sigui l’encarregat de presentar-vos aquesta novetat que trobareu a partir d’aquesta setmana a la biblioteca Armand Cardona: Com triomfar a YouTube.
Youtube s’ha convertit en la plataforma de vídeo més popular de la xarxa. Artistes, youtubers i empreses l’utilitzen per comunicar-se amb els més de mil milions d’usuaris que visiten cada mes aquest portal.

YouTube és una de les eines d’autopromoció més poderoses que hi ha avui en dia. En aquest llibre t’expliquen com va néixer i com funciona, i els grans fenòmens que ha generat (Harlem Shake, lipdubs…). També trobareu els grans cracks de YouTube, especialment bloggers i músics, que han aconseguit l’èxit amb els seus vídeos. Però, sobretot, aprendreu tot el que cal fer per triomfar a You Tube, tant si voleu publicitar el vostre negoci, com si el que busqueu és la fama.

A continuació podeu veure alguns exemples d’usos i mediàtics d’aquesta xarxa:

Per acabar us deixem amb un dels youtubers que més èxit té actualment, només dir que el següent vídeo té més de 15 milions de visualitzacions, i del qual la propera setmana trobareu com a novetat el seu 1r llibre: El Rubius: el libro troll

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari