Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Col·lectiu Eternity (Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver)

portada

Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver aterren divendres a Vilanova per presentar el seu projecte comú: “Col·lectiu Eternity”, un concert atípic que ells defineixen com a “cançó galàctica, intercomarcal i d’ultramar”. Serà a les 21:00 hores a l’Auditori Eduard Toldrà.

Els tres cantants representen tres exemples evidents de l’individu que ha sabut fer-se entendre, que ha sabut exposar amb una gamma molt generosa de recursos les pròpies idees estètiques, i que ha exercit la llibertat creativa deixant un repertori magnífic que mai ha parat d’augmentar. Entre els tres sumen prop de quatre-centes cançons, tot un univers que, en realitat, són tres universos diferents units per un fil invisible que els més agosarats denominen tradició i que ells van redescobrir treballant per l’espectacle que el 12 de setembre de 2013 va inaugurar el Mercat de Música Viva de Vic. Un concert sense precedents que, abans fins i tot de l’aplaudiment unànime de crítica i públic, ja havia engendrat plans de futur. Sisa, Portet i Oliver, tots tres damunt d’un escenari, amenaçaven de fer-se nosa, però han acabat com marrecs en una pastisseria inventant la música dels astres.

sisa_portet_oliverJaume Sisa hi aporta la veu i la guitarra, i Quimi Portet i Joan Miquel Oliver hi posen la veu i la guitarra elèctrica. Acompanyats d’Antonio Fidel al baix i de Xarli Oliver a la bateria, ofereixen un intens espectacle d’hora i mitja.

Llibreries a escena! Els equipaments escènics de la ciutat treballen amb les llibreries Llorens i la Mulassa, per establir algunes col·laboracions i així complementar més el contingut de les programacions estables. En el marc d’aquesta col·laboració, el mateix dia del concert, al vestíbul de l’Auditori, s’hi podrà trobar el nou llibre de Sisa “Jaume Sisa, el comptador d’estrelles”, i alguns dels llibres de Quimi Portet i Joan Miquel Oliver.

D’aquest músics podreu trobar diferents documents sonors a les biblioteques de Vilanova:

Jaume Sisa

Quimi Portet

. Joan Miquel Oliver

Aquest és un vídeo de la cançó Coristes i numismàtics, de l’actuació que el Col·lectiu Eternity va fer a l’Auditori de Barcelona l’estiu passat:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari