Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


2a edició del Concurs de Carnaval a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Enguany tota la programació carnavalesca de les biblioteques es concentra a la biblioteca Armand Cardona Torrandell i s’inicia amb el 2 de febrer amb l’exposició monogràfica sobre la comparsa que porta per nom Comparsers i comparseres… la Plaça és vostra!. Es tracta d’una selecció de fotografies del fons fotogràfic municipal i del fons fotogràfic de la Federació d’Associacions pel Carnaval conservats a l’Arxiu Comarcal del Garraf que permetran repassar aquest acte tan popular del Carnaval. Realitzada en col·laboració amb l’Arxiu Comarcal del Garraf i la FAC, es podrà visitar a la Biblioteca fins el 21 de febrer.

Visita el perfil de Vilanova Geltrú de Pinterest.

Directament relacionat amb aquesta exposició trobem la segona edició del Concurs de Carnaval, que organitzat per la biblioteca Armand Cardona amb la col·laboració de la FAC i el Cep i la Nansa, enguany tindrà la Comparsa com a motiu. Els participants hauran de respondre les cinc preguntes que es formularan durant la setmana del 2 al 6 de febrer i que estaran relacionades amb imatges de l’exposició.
Per participar s’haurà de visitar l’exposició a la biblioteca Armand Cardona o consultar els àlbums virtuals creats al facebook i al pinterest de les Biblioteques de VNG.

Concurs de Carnaval

L’inici serà el mateix 2 de febrer i la data límit per presentar les respostes serà el dimecres 11 de febrer. Entre tots els encertants de les 5 preguntes es sortejarà un lot de productes relacionat amb el Carnaval de Vilanova i que inclourà dos passis per veure les Comparses des del balcó de la Casa Olivella, un exemplar del Dolcet, un llibre sobre la història del Carnaval i moltes altres sorpreses.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari