Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Swing christmas’, la música del Nadal 2014

Bàner Nadal 2014Per l’any 2014 ens hem inspirat en la selecció que el diari El País oferí el christmas_swingpassat cap de setmana sota el títol Christmas swing i l’hem completat amb altres cançons per tal d’oferir als nostres usuaris una playlist amb els millors temes nadalencs amb aire swing.

Entre els diferents clàssics que trobem en aquesta selecció destaquen alguns com Santa Claus is coming to town, Let it snow, White Christmas, Frosty the Snowman, Christmas in New Orleans o Jingle bells interpretades per algunes de les veus més populars del gènere com Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Bing Crosby, Tony Bennett o Michael Bublé entre molts altres. A continuació teniu l’enllaç per poder-la gaudir:

playlist christmas Swing

Aprofitem aquesta notícia per recuperar dues playlists ja clàssiques per aquestes festes però que, no per això, deixen de ser d’allò més oportunes. Les playlists Nadales i Christmas:

Nadales & Christmas

Podeu completar aquestes seleccions musicals amb els CDs que trobareu a les Biblioteques VNG i que estan exposats a la secció de música durant aquest dies: Nadales a les Biblioteques VNG

Bon Nadal i Bones festes per a tots!

Bàner Nadal 2014

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari