Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Una Mancomunitat de novel·la

Una Mancomunitat de novel·laUna Mancomunitat de novel·la és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona que té com a objectiu donar a conèixer els anys de la Mancomunitat (1914-1923) l’any del centenari d’aquesta institució, a través d’algunes novel·les d’autors contemporanis ambientades en aquells anys.

Aquest projecte té una primera acció a internet que també porta per nom Una mancomunitat de novel·la on es pot trobar, a més de la sinopsi de cada novel·la i una breu nota biogràfica de l’autor, articles que relacionen els esdeveniments de la ficció amb la realitat del moment.

Novel·les Mancomunitat

A continuació trobareu la relació de les novel·les existents a les biblioteques de la ciutat:

L'inici del demàTambé des de la Diputació de Barcelona s’han realitzat altres iniciatives amb la voluntat de difondre la Mancomunitat com la publicació del còmic L’inici del demà. Història de la Mancomunitat de Catalunya 1914-1925. Es tracta d’una obra rigorosa i plena de curiositats que, en el marc de la commemoració del Centenari de la Mancomunitat, dona a conèixer un període cabdal del nostre país de la mà dels seus protagonistes. Els autors són Raimon Portell (guió) i Alex Ferreiro (il·lustració) i en podeu trobar exemplars a les Biblioteques de Vilanova.

Més informació:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari