Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Expedient Warren, The Conjuring

Expediente_Warren_The_Conjuring

‘Expediente Warren: The Conjuring’ és una pel·lícula de terror de 2013 de James Wan. Explica la terrorífica història de la família Perron que, a la dècada dels 70, van afirmar haver contactat amb esperits tant bondadosos com malvats al seu domicili de l’estat de Rhode Island. Les seves presumptes trobades sobrenaturals van ser estudiades i investigades per Ed i Lorraine Warren, dues persones contractades per la família Perron, amb molta experiència en casos paranormals i veterans en matèria espiritual. Tots dos van descobrir molt aviat que les aparicions estaven relacionades amb l’esperit d’un nen i una misteriosa caixa de música.

James Wan, especialista en cinema de terror i suspens, és l’encarregat de dirigir aquesta pel·lícula de nacionalitat francesa i nord-americana que està basada en fets reals d’una investigació duta a terme pels parapsicòlegs Lorraine i Ed Warren a principis de 1970 a la granja familiar de la família Perron a Harrisville, Rhode Island. Andrea Perron tenia tan sols onze anys quan es va mudar a la granja, coneguda com la finca d’Arnold, amb els seus pares i els seus quatre germanes menors. Ella va ser la responsable d’escriure un llibre sobre les experiències paranormals aterridores de la seva família a la casa des de 1970-1980 anomenada “Casa de la Foscor, Casa de la Llum: La veritable història”. Andrea guardar totes les experiències durant tres dècades fins que finalment es va decidir publicar el seu primer treball, que marca el primer llibre d’una sèrie de tres parts que narra la terrible història de la seva família, vivint en una casa plena d’esperits en el solitari paisatge Rhode Island.

El seu repartiment inclou un elenc d’actors entre els quals es troben Vera Farmiga, Mackenzie Foy, Patrick Wilson i Joey King.

A les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú podreu trobar la pel·lícula ‘Expediente Warren: The Conjuring‘ en format de vídeo i de disc òptic (BD) i també podreu trobar altres obres de terror de James Wan fent clic aquí.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari