Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Taller infantil ‘Monstres del centre de la Terra’

El proper dissabte 25 d’octubre a les 12h la biblioteca Armand Cardona Torrandell oferirà el taller infantil Monstres del centre de la Terra, a càrrec d’Òscar Civit, dissenyador gràfic i il·lustrador.
En aquesta taller, que es realitza amb motiu del 150è aniversari de la publicació del llibre Viatge al centre de la Terra de Jules Verne, s’aprendrà a fer un teatret amb els monstres més fantàstics i ferotges que es poden trobar al centre de la Terra. El resultat del taller serà exposat a la biblioteca durant uns dies.

A journey to the centre of the earth

Viatge al centre de la Terra, que s’escriví el 1864, explica la història d’un professor de ciències que descobreix per casualitat l’estrany secret que un savi islandès del segle XVI havia deixat escrit: el camí que porta al centre de la Terra. El professor organitza una expedició per anar-hi i marxa cap a Islàndia amb el seu nebot. Allà entren en un volcà i baixen al fons misteriós del planeta. Acompanyats d’un guia, faran un viatge fantàstic ple de sorpreses, de perills, de trobades estranyes…

Jules VerneJules Verne va nèixer a Nantes (França) el 1828 i va estudiar dret a París. Posteriorment estudiaria matemàtiques, física i geografia, tot i que el que realment li agradava era viatjar i escriure.
Començà escrivint obres de teatre que no varen tenir gaire èxit. A l’edat de 30 anys, i a partir de la trobada amb l’editor Hetzel, la seva vida va canviar radicalment i passà a escriure les històries que tant li agradaven: històries sobre viatges extraordinaris.

De seguida es va fer famós amb les seves novel·les que varen despertar gran interès entre el públic; en podem destacar Cinc setmanes en globus (1863), Viatge al centre de la Terra (1864), De la Terra a la Lluna (1865), Vint mil llegües de viatge submarí (1870), La volta al món en vuitanta dies (1873) o L’illa misteriosa (1874).

A les Biblioteques VNG podeu trobar gran part de la seva bibliografia:

Per participar en aquest taller cal inscripció prèvia, que es pot fer a la mateixa Biblioteca a partir d’avui mateix, 30 de setembre. S’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys i els cost del taller sé d’1€ en concepte de material.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari