Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Menjar per córrer’ de la mà de Mariona Gummà

cursa_popular

Coincidint amb l’arribada de la tardor i del punt àlgid arreu de Catalunya de tot tipus de curses populars, mitges maratons, milles, etc. us volem presentar una novetat que de ben segur serà de gran interès pels aficionats a l’esport i, especialment, aquells que els hi agrada córrer i cuidar-se: Menjar per córrer: consells i receptes per fer senzilla la vida del corredor amateur de Mariona Gummà.

Menjar per córrer‘Menjar per córrer’, publicat per Cossetània Edicions, ens ofereix receptes per als que dinem amb la carmanyola a la feina, per als que només tenen temps per a menjar un sol plat, per als que mengen amb la família… i necessiten mantenir una dieta de corredor. A més l’autora també ens fa uns suggeriments molt pràctics per saber què és  millor tenir al rebost, sempre a l’abast, com a recurs. I també els millors suggeriments per anar a comprar.

L’obra pretén ajudar les persones que els agrada tant córrer com alimentar-se adequadament. Cada dia som més els que volen portar un estil de vida tan saludable com sigui possible. Però no resulta gens fàcil compaginar la vida diària (feina, família, vida social) amb la pràctica d’exercici i amb una alimentació saludable. En aquest llibre s’ofereixen eines per fer-ho més fàcil. Què haig de menjar perquè córrer sigui un benefici per a mi? Com puc compaginar el meu ritme de vida accelerat amb uns hàbits alimentaris saludables? Com puc posar a la pràctica les meves necessitats teòriques? S’intenten aclarir aquests dubtes, donar pautes alimentàries clares i senzilles i proporcionar estratègies i receptes que ens faciliten menjar adequadament a mesura que la vida i nosaltres amb ella, corre.

Mariona GummàMariona Gummà és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB, màster en nutrició per la UB i té una carrera de vint anys d’experiència en nutrició clínica i comunitària. Ha col·laborat en nombroses publicacions de divulgació com a experta en nutrició i alimentació. Al seu espai web podeu trobar nombroses receptes i recomanacions pràctiques per portar una vida saludable.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari