Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Nova revista: El taller

Portada revistaJa podeu trobar a la Biblioteca una nova publicació periòdica. Es tracta de la revista sobre joieria i bijuteria, El Taller.

La revista està editada per l’empresa Complementos El Taller que és dedica a la venda de bijuteria i de granadures, fils, cadenes i altres materials per poder fer a casa les nostres pròpies arracades, penjolls, braçalets, etc.

A Vilanova i la Geltrú s’acaba d’obrir una de les botigues de la franquícia. La podreu trobar al carrer Sant Sebastià, 25.

Pàgina interiorDins la revista podeu trobar reportatges especials sobre diferents pedres com el lapislàtzuli o l’aiguamarina, però també les instruccions per poder elaborar pas a pas fins a deu dissenys diferents.

A la secció Tendències trobareu maneres divertides i originals de fer servir diferents pedres per decorar els vostres complements de roba com sabates i bosses i a la secció Galeria podeu veure penjolls inspirats en diversos artistes d’art contemporani com Paul Klee, Joan Miró, Calder o Duchamp.

Si us agrada el món de la bijuteria, podreu trobar més material relacionat al primer pis de la Biblioteca, a la secció de manualitats.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari