Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un món d’aplicacions: Apps per viatjar!

Els companys del Prestatge virtual – Turisme de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ens ofereixen una selecció d’allò més pràctica en els temps que vivim amb les millors aplicacions per iOS i Android per viatjar.
Entre les diferents app’s que hi podem trobar destaquen algunes per comparar els preus dels vols, dels hotels o dels cotxes de lloguer per tal de trobar la millor oferta, app’s per trobar la millor oferta hotelera, per portar controlades les despeses del nostre viatge i moltes més.

App's viatges

Aquest Prestatge està pensat per aquells que els hi agrada viatjar, explorar nous territoris, conèixer i relacionar-se amb altres cultures, pels que gaudeixen de l’status viagiatoris.
Ofereix una sèrie de recursos per conèixer millor les diferents ofertes turístiques existents, planificar eficaçment el viatge, intercanviïs informació i experiències amb altres viatgers,… i anar ben acompanyat de la millor literatura.

A continuació us oferim un extracte de les app’s més interessants o curioses que podeu trobar-vos:

refund.meRefund.me (transports)
Podrem comprovar en temps real si el nostre vol és susceptible de rebre una compensació econòmica per cancel·lació, per un retard mínim de tres hores en l’arribada al seu destí, o perquè s’hagi patit desviaments o pèrdues de connexions. Sobre la compensació aprovada Refund.me s’emporta un 15% + IVA. Gratuïta.
iOS
Android

flight_awareFlightAware (transports)
Rastrejador de vols que informa de canvis horaris, cancel·lacions i qualsevol altra circumstància que afecti el vol que t’interessa. Gratuïta.
iOS
Android

airbnbAirbnb (transports)
Cercador internacional d’allotjaments privats. Entorn a aquesta plataforma s’ha creat una guia de veïnats, en la què podem posar un anunci oferint la nostra casa o mirar els anuncis d’altres per veure si hi ha alguna oferta que en agradi. Presenta opcions de geolocalització. Gratuïta.
iOS
Android

hotel tonightHotel Tonight (allotjaments)
Exclusivament per a mòbils, va néixer l’any 2011. La principal característica d’aquesta aplicació és que es centra sobretot en el mercat d’últim moment, és a dir, que ens permet reservar un allotjament a partir de les 12h del migdia del mateix dia en que el necessites. Gratuïta.
iOS
Android

expensifyExpensify (tot ben controlat)
Portar controlades les despeses durant el viatge és fonamental per evitar sobrepassar els nostres pressupostos. Aquesta aplicació ens permet gestionar les nostres despeses i escanejar els rebuts. Gratuïta.
iOS
Android

wi-fi finder2Wi-Fi finder (sense internet… nooooo)
Aquesta aplicació té localitzades unes 650.000 connexions d’Internet sense cable a tot el món, algunes són gratuïtes i d’altres s’han de pagar. Gratuïta.
iOS
Android

wazeWaze (mapes)
És una divertida aplicació de mapes, trànsits i navegació per GPS que permet als usuaris compartir informació del trànsit i de l’estat de les carreteres a temps real. Gratuïta.
iOS
Android

mi nubeMinube (guies de viatge)
Ens permet incorporar les principals propietats d’aquesta popular web social de viatges al teu dispositiu mòbil. Podràs descobrir i compartir les teves destinacions preferides, planificar les teves escapades mitjançant les recomanacions d’altres persones, generar llistes per planificar el teu viatge, etc. Gratuïta.
iOS
Android

google gogglesGoogle Goggles (això que és?)
Apuntant amb la càmera un quadre, un lloc famós, un codi de barres, o un QR, si Goggles el troba a la seva base de dades ens oferirà informació útil sobre la imatge. També funciona com a traductor. Gratuïta.
iOS
Android

iplayaIPlaya (platges)
Aplicació pionera a Espanya que ens ofereix informació en temps real sobre les platges espanyoles: el seu estat, l’onatge, les marees, el vent, etc.També ens permet buscar imatges de les platges i ens indica el recorregut per arribar-hi. Gratuïta.
iOS
Android

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari