Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un estiu diferent…

Després de la voràgine popular de la festa major, arriba el torn per al lluïment dels balladors més petits. El Cercavila de l’Imaginari, que com cada any des del 1999, recorre els carrers de Vilanova i la Geltrú exhibint danses, músiques i coreografies inspirades en la història i les llegendes de la nostra vila.

un estiu diferentEnguany, el Cercavila de l’Imaginari celebra la seva quinzena edició, i per això us volem recomanar el llibre Un estiu diferent…: el cercavila de l’imaginari de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa, escrit per Xavier Raventós i il·lustrat per Carles Hernàndez. Una colla d’amics, tot celebrant la revetlla de Sant Joan que dona inici a l’estiu, decideixen que aquell havia de ser un estiu ben especial. I així és com l’Anna, en Pol, la Laura, en Biel, la Blanca, en Toni i en Joan començaran a descobrir els llocs i les històries més emblemàtics de Vilanova i la Geltrú i aniran endinsant-se en una aventura a través de la nostra cultura més arrelada, desentrellant el significat de cadascun dels diferents balls que composen el Cercavila de l’Imaginari.

 

Així doncs, no us perdeu l’actuació que la canalla de l’Imaginari ens han preparat per aquesta tarda amb tota la il·lusió i l’esforç que hi han posat.

VISCA LA FESTA MAJOR!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari