Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


L’hora del conte de Festa Major: ‘Diables!’

Diables!Demà, divendres 1 d’agost, a les 19:45h a la plaça de les Neus se celebra l’Hora del conte de Festa Major: Diables!, a càrrec de la seva autora Susana Peix. Aquesta activitat, organitzada per les Biblioteques Municipals de VNG, s’adreça a infants a partir de 3 anys.
En acabar el conte es farà el lliurament del premi al guanyador del concurs ‘La Festa Major en punts’, organitzat per la biblioteca Armand Cardona Torrandell, que ha estat atorgat al Toni Contreras.

En CuetaDiables! és el primer conte de la col·lecció Cercavila de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa amb il·lustracions de Sebastià Serra i escrit per Susana Peix.
El protagonista, en Cueta, un diable molt petit, va sentir l’olor de sofre i la calor que feia abans d’obrir els ulls. De seguida va saber on era: allà on viuen tots els diables, dimonis i bèsties de foc! No sabia com hi havia arribat. Recordava que era festa major, que faltava molt poc per sortir a la seva primera cercavila i que tenia molta, molta por.
Una aventura per conèixer de prop el món dels diables de festa major i descobrir que els diables no fan por!

Aquesta activitat s’inclou dins la ‘Ludoteca infernal’, organitzada en col·laboració amb el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, i que començarà a les 18:30h amb la realització d’uns tallers a la mateixa plaça de les Neus on els nens i nenes podran realitzar la seva pròpia maça de diable, dissenyar una samarreta o aprendre a tocar el tabal.

Ludoteca infernal & Correfoc

A les 20:30h tindrà lloc la trobada de colles del Correfoc. Tot plegat una tarda d’allò més ‘infernal’ envoltats de diables, dracs i foc, moooolt de foc!!!

Sostre de foc - Correfoc VNG

Tota la informació a: FestaMajorVilanova

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari