Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Proposta de lectures per l’estiu

L’Óscar, del Club de Lectura per a Nois i Noies ens proposa les següents lectures per aquest estiu:

La ciutat invisibleLa ciutat invisibleM.G. Harris

Al mig de la selva mexicana, lluny de tot i de tothom, ens Joshua ha de lluitar per saber la veritat sobre la mort del seu pare, un arqueòleg que investigava un antic un còdex maia i que anava en una avioneta que es va estavellar. I també de descobrir un secret increïblement perillós que amenaça el futur de la humanitat.

TúnelsTúnelsBrian Williams i Gordon Roderick

Túnels ens parla de Will, un noi de 14 anys que comparteix amb el seu pare una afició molt estranya: passa el seu temps excavant, buscant tresors perduts als budells de la terra. Així descobreix que, sota mateix de Londres, existeixen túnels que no figuren a cap mapa i portes oblidades durant segles. Però…cap a on duen?

Un altre mónUn altre mónMaxime Chattam

El món ja no és com el coneixíem. Una terrible tempesta n’ha destruït l’equilibri: la ciutat ha quedat arrasada ; els animals, que han fugit del zoo, es mouen lliures pels carrers; els adults han desaparegut, i els que no ho han fet s’han convertit en perillosos mutants. En Matt i en Tobias, dos adolescents de Nova York, hauran d’organitzar-se i fer l’impossible per sobreviure en aquest altre món.

En flamesEn flamesSuzanne Collins

Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. Però ara la recompensa d’una vida segura i sense complicacions haurà d’esperar. Han vençut desafiant les normes imposades pel Capitoli i, sense voler-ho, s’han convertit en l’espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança.

Bona lectura i bon estiu!!!!!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari