Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


#estiudecinema – llatinoamericà

Avui us presentem comèdies i drames, pel·lícules representatives de l’actual cinema llatinoamericà i que podreu trobar a la nostra secció de cinema.

Cicle llatinoamericà

De Carlos Sorín, director i guionista de cinema argentí, us suggerim La ventana (2008) i Días de pesca en Patagonia (2012), ambdues amb guió seu i amb la col·laboració del seu fill, el compositor Nicolás Sorín, a la producció musical.

Pantaleón y las Visitadoras (1999), de director peruà Francisco Lombardi, és la darrera versió cinematogràfica del clàssic escrit pel premi nobel Mario Vargas Llosa.

<>

La pel·lícula argentina Un cuento chino (2011) de Sebastian Borensztein és una comèdia dramàtica guanyadora del Goya a la millor pel·lícula iberoamericana i Premi del públic a la millor pel·lícula del Festival de Roma, tots dos l’any 2011.

Las razones del corazón (2011) de Arturo Ripstein. Pel·lícula mexicana, adaptació de “Madame Bovary” de Gustave Flaubert.

La vida de los peces (2010) del director xilé Matías Bize. Guanyadora del Premi Goya a la millor pel·lícula iberoamericana de l’any 2010.

A més a més de les pel·licules, al fons de la Biblioteca podeu trobar:
Madame Bovary, de Gustave Flaubert.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari