Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Subscripcions gratuïtes pels joves que fan 18 anys durant el 2010

18!

Per tercer any consecutiu, dins el Pla de Foment de la Lectura, es convoca als joves que fan 18 any durant el 2010 perquè realitzin una subscripció gratuïta a un diari o revista del seu interès d’entre les 80 que el Departament de Cultura de la Generalitat proposa.

PublicacionsLes sol·licituds es poden fer efectives entre l’1 i el 25 de juny per mitjà del web 18! i, juntament amb la publicació que demaneu, rebreu una samarreta amb el logo “18!”.

Aquest any els joves podeu triar entre una oferta de 80 publicacions i la durada de la subscripció serà temporal, depenent de l’oferta de cada publicació. L’objectiu d’aquest programa és promocionar l’hàbit de lectura de premsa en les noves generacions i permetre’ls eixamplar el seu coneixement de l’espai públic i la vida democràtica del país.

Publicacions

Aquesta és una de les accions previstes en el Pla de Foment de la Lectura, promogut des de la Generalitat de Catalunya, i que vol impulsar la lectura com a via fonamental d’accés al coneixement per part de la ciutadania i millorar l’hàbit i la competència lectora en qualsevol suport, promovent especialment la lectura en llengua catalana. Entre les principals accions destaquen el programa Tasta’m, que distribueix primers capítols de novetats editorials als transports públics, i la posada en marxa del fòrum virtual Què llegeixes?

Més informació: Facebook 18!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari